THENIVA RETURNZ

Αυτό δεν είναι εμποροπανήγυρι. Αυτό δεν είναι αγελαδοπάζαρο. Αυτό είναι Ροντέο, λαέ της Σέρες Μάντρες, λαέ της Γκρέτσια Μορένα...

Thursday, October 05, 2006

TIME WHAT IS TIME

λένε οι Blind Guardian. Θα σας πω εγώ τι πιστεύω. Ώρα είναι αυτό το τετραψήφιο πραματάκι που γράφεται στην οθόνη του κινητού σας. Το οποίο λειτουργεί ως αποδεικτικό στοιχείο. Όταν λες πέντε και εγώ δε διαβάζω 5:00 ή 17:00, κάτι πάει στραβά. Και αναρωτιέμαι, γιατί να τα παίρνω κρανίο, όταν κάποιος που ενώ έχει πει πέντε, έρχεται στις 17:13, και νομίζει ότι δεν άργησε; Και το πιστεύει ειλικρινά, δεν είναι υποκριτής ούτε προσπαθεί να καλύψει τον κώλο του. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η προσήλωση στη λεπτομέρεια του χρόνου έχει ευεργετικές κοινωνικές προεκτάσεις; Είμαι ο σωστός ή με έφαγε το σύστημα; Ιδού η (νέα) απορία.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kai egw prospathw file mou na eimai stin wra swstos (oson afora ta rantebou) alla.... panta kati simbainei. kai entaksei (prosekses oti meta tin teleia sinexizw me "kai"?) anti gia 17:00 na sou erthei 17:13, ti ginetai an sou erthei 17:33?
pantws don't worry opws eixe pei kapoios:
o xronos einai efeuresi twn Elbetwn gia na poulane rologia... ouuuuuuuuu

6:27 AM  
Blogger bbchris said...

Τα πάντα εξαρτόνται από το πρόσωπο με το οποίο έχεις ραντεβού στις 17.00...

Αν έχεις με τον Pulp και τον Mythos κι έχει πάει 17.02 και δεν έχουν εμφανιστεί, δικαιούσε να τους πάρεις τηλέγωνο και να τους κράξεις.

Αν έχεις με την Kelly Madison κι έχει πάει 17.33 και δεν έχει εμφανιστεί, προσεύχεσαι να εμφανιστεί και ας είναι και 17.55. Φυσικά και δεν κουνάς από εκεί που είσαι.

7:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

Eides gia na kaneis parea me ton chris ti matheneis? e?

7:42 AM  
Blogger Provato said...

συμφωνώ με το συμπέρασμα... επίσης οι ρολογάδες είναι πολύ καλοί στο κρεβάτι. οπότε ΖΗΤΩ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!


μπεεεε! λέμε!

8:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

Beeeeeeeeeeee o,ti peis....

8:29 AM  
Blogger me said...

H μαλακία σε εχει φάει

3:35 AM  
Blogger l'esprit de l'escalier said...

Δεν είσαι ο μόνος. Κι εγώ το πιστεύω αυτό, ακράδαντα. Ωστόσο, είμαι ικανή να αργήσω και μισή ώρα σε ραντεβού. Αγχώνομαι και νιώθω ενοχές μεν, αργώ δε. Όταν όμως με στήσει ο άλλος,έχοντας το ύφος "έλα μωρέ, είναι το ακαδημαϊκό τέταρτο", τα παίρνω κρανίο.
Τώρα που το βλέπω γραμμένο αυτό, αναγκάζομαι να παρατηρήσω ότι δεν τα παίρνω κρανίο με την αργοπορία αυτή καθεαυτήν, αλλά με την έλλειψη ενοχής του αργοπορημένου.
Το να κρίνεις προθέσεις σε κάνει λιγότερο αυστηρό, αλλά περισσότερο απρόβλεπτο στα μάτια των άλλων, υποθέτω.

4:56 PM  

Post a Comment

<< Home